Jump to content
  • Sign in to follow this  

    Remote administration


    Talendrys
    • Status: Confirmed
      Main Category: Core / Mangos Daemon
      Sub-Category: Game Master
      Version: 0.20(currentmasterbranch) Milestone: 20 Priority: New
      Related to:
      Implemented Version: 0.20
    Remote administration

    When connecting to remote administration over putty it does not always authenticate.

    It acts as if the user does not exist.

    However if you go to the server console and type: "account set password username newpass newpass" and then reconnect over putty it works flawlessly.
    So looks like its not checking the password in the database and just refusing outright?

    Note: Putty has to be set to passive currently for any connection to work, the default "active" in putty does not work for authentication at all currently.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Recommended Comments



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

Contact Us

To contact us click here
You can also email us at [email protected]

Privacy Policy | Terms & Conditions

Repositories

The Link to the master list
of MaNGOS repositories:
Copyright © getMaNGOS. All rights Reserved.

This website is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®
×