Jump to content
  • unable to attack creatures


    stewfish
    • Status: Completed
      Main Category: Core / Mangos Daemon
      Sub-Category: Combat
      Version: 22.x (Current Master Branch) Milestone: 22 (Current) Priority: New
      Related to:
      Implemented Version: Unset
     Share

    I am currently unable to attack or be attacked by creatures.

    could it be because of the dbc, maps, vmaps or mmaps i am using?  I can supply logs if necessary.

     

     Share


    User Feedback

    Recommended Comments

    ive tried with gm on and gm off

    when attacking with the mobs my character just stands there. the mob will also just turn to my character stand still without attacking back. 

    ive logged  and login back in and attacked the same mob and i can hit it only once then nothing.

    i will create another account and try. i have been testing the server with the administrator account.

     

    Link to comment
    Share on other sites

    mangosd spams messages simmilar to this

    Creature (GUID: 5965 Entry: 495) moved in grid[12,29] from cell[3,12] to cell[3,13].

    Creature (GUID: 28023 Entry: 4692) moved in grid[29,34] from cell[8,2] to cell[7,2].CreatureEventAI: Event type 1 (script 26301) triggered for Creature (Entry: 263 Guid: 4186) (invoked by <no invoker>)

    Link to comment
    Share on other sites

    and also spams this:

    DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 22 for source Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (in world), target Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (in world)
     DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 22 has buddy 11564 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping.

    could it be related?

     

    Link to comment
    Share on other sites

    reinstalled wow, reinstalled mangos with easybuilder, recompiled maps, vmaps, mmaps, and dbc, whiped and reloaded the database, and i still have this bug. 

    even with MangosOne the bug is there. the client claims i am too far away to attack

     

    Link to comment
    Share on other sites

    12 hours ago, stewfish said:

    reinstalled wow, reinstalled mangos with easybuilder, recompiled maps, vmaps, mmaps, and dbc, whiped and reloaded the database, and i still have this bug. 

    even with MangosOne the bug is there. the client claims i am too far away to attack

     

    the github fix worked perfect. 

    you guys are the best devs ive ever dealt with. such a quick fix.

    i was reading the notes about it. was it the game time bug?

    i wish i knew a lil more about c++ ...

    anyways thanks alot and keep up the awsome work

    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy Terms of Use