Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '[Mangos Zero]'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Mangos Zero
    • Enhancement Requests (Zero)
    • Tasks (Zero)
  • Mangos One
    • Enhancement Requests (One)
    • Tasks (One)
  • Mangos Two
    • Enhancement Requests (Two)
    • Tasks (Two)
  • Mangos Three
    • Enhancement Requests (Three}
    • Tasks (Three)
  • Mangos Four
    • Enhancement Requests (Four)
    • Tasks (Four)
  • Mangos Five
    • Enhancement Requests (Five)
    • Tasks (Five)
  • Cross-Core
    • Bugs
    • Enhancement Requests
    • Tasks
    • Sub-Modules
    • Eluna
    • Linux
    • Windows
    • Archived Cross-Core/Other Reports
  • Others
    • Mangos VB
    • Third Party Software
    • Website
  • Bug Tracker Archives
    • Archived Reports (Zero)
    • Archived Tasks (Zero)
    • Archived Reports (One)
    • Archived Tasks (One)
    • Archived Reports (Two)
    • Archived Tasks (Two)
    • Archived Reports (Three)
    • Archived Reports (Five)

Categories

  • Development Roadmap
  • Documentation
    • Installation Guides
    • Playerbot AI
    • Standards And Practices
  • Tutorials
    • Advanced
    • Contributing to Mangos
    • Debugging
  • Reference Information
    • ClientFiles
    • Database Info
    • DBC Files
    • Other
    • Packet Info
    • Server Files
    • Server Components

Forums

  • MaNGOS Information
    • Announcements & Releases
    • Covenant-WoW.com Website - Official Mangos Test Servers
  • Community Discussion Areas
    • Introduce Yourself
    • Community Cafe
    • Community Input
    • Community Projects
    • MaNGOS University
  • Community Help and Support
    • Peer to Peer Technical Support
    • Frequently Asked Questions
    • Resources
  • Development & Patch Submissions
    • Development
    • Patch Submissions
  • Eluna LUA Engine
    • Eluna Central
  • International Help & Support
    • International Boards
  • Archived
    • Main Archives
    • Archive of Pre-2012 Forum

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Mangos Zero
  • Mangos One
  • Mangos Two
  • Mangos Three
  • Addons
    • Classic Addons
  • World Of Warcraft Patches
    • WoW Patches
    • The Burning Crusade Patches
    • Wrath of the Lich King
    • Client Tools Patchers

Blogs

  • getMaNGOS
  • DBC handling for mangos
  • The Road to Zero Release 21
  • Necrovoice's development blog.
  • What the Heck happened to Antz and MaNGOS in 2018 !!

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Core


Skype


Discord


Website URL


AIM


ICQ


Yahoo


Jabber


About Me


Gender


Location


Interests

Found 147 results

  1. Hi I recently installed mangos on my server (MangosZero_Develop21_Release_x32_August2015) Problem is when i log on my vanilla client i get to server select, see the server, try to log on, but it jumps right back to server select. My server is on the same LAN as my client, the firewall is disabled (will open for the ports later) realmd.conf has the server local ip (192.168.1.225) same with mangosd.conf and realm/realmlist (both address and localaddress) So. I don't see how the server should be having any of the loopback isues that you get from using 127.0.0.x/localhost. Also, im not able to read anything from the logs regarding this, is there some kind of debug flag i can use in the conf that will pick up the traffc trying to log on world server? Is there something obvious that im missing here? Edit: Heres from realm-list log file: 2015-09-10 14:41:08 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:08 Entering _HandleRealmList 2015-09-10 14:41:13 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:13 Entering _HandleRealmList 2015-09-10 14:41:18 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:18 Entering _HandleRealmList 2015-09-10 14:41:23 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:23 Entering _HandleRealmList 2015-09-10 14:41:23 Updating Realm List... 2015-09-10 14:41:28 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:28 Entering _HandleRealmList 2015-09-10 14:41:34 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:34 Entering _HandleRealmList 2015-09-10 14:41:39 [Auth] got data for cmd 16 recv length 5 2015-09-10 14:41:39 Entering _HandleRealmList
  2. Thought I would attempt to set up a rel21 mangoszero server. Is there a way to compile through visual studio like the previous builds? Or do we have to use this EasyBuild thing? Because I installed OpenSSL 32 +64, I installed CMake, but when I go to generate project I get: CMake Error at CMakeLists.txt:20 (project): No CMAKE_C_COMPILER could be found. CMake Error at CMakeLists.txt:20 (project): No CMAKE_CXX_COMPILER could be found. Not sure if i am supposed to be doing something with CMake, but I have no idea what this program is and have never used it before - I just installed it and assumed that was enough. Thanks, -J
  3. Hey guys, new member here....I'm getting upto the point of Exracting the assetts via ExtractorResources.sh and this is where I'm hitting my wall. Working off Server 2012 R2,VS2012. Following the installation instructions here https://www.getmangos.eu/general-help-amp-support/10595-getting-amp-compiling-mangos-server-rel21.html Not sure what's happening, permission issue? etc.... Extractor_Fail.txt
  4. Fresh compile of the dev21 build. When the AHbot is on it creates a lot of lag on the server (ahbot is using default settings). When I turn it off, all lag issues go away. Is there anything that can be done about this? Server specs: Two quad core CPus w/ 32gb of error correcting ram
  5. Hey everyone, Compiled from source on 7-10-2016 I'm getting errors that look like this: DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 25 has buddy 11626 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping. DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 29 has buddy 11626 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping. DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 25 has buddy 11564 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping. DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 25 has buddy 11564 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping. DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 22 has buddy 11626 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping. DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 22 has buddy 11564 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping. DB-SCRIPTS: Process table `db_scripts [type = 3]` id 1162501, command 22 has buddy 11564 not found in range 60 of searcher Creature (Entry: 11625 Guid: 28714) (data-flags 7), skipping.
  6. Trying to customize some items and running into a issue with regards to customizing item x with whatever say +1000 Fire damage....Not sure what the format is as Info seems to be spread out all over the place. Also, do we have a repository of SpellID's somewhere?
  7. Well, looks like I got everything straightened out. When I try to logon to the realm which is the default it bounces me back to the real choose screen. Any particular log to attach? After the install the instructions get fuzzy lol.....
  8. Hey folks! For nearly 2 days straight I'm only trying to get this WoW Server running, I can't believe I get stuck at ever step. My Problem is #6 of this Tutorial Whenever I execute any of those commands I end up with this: I've already resetted my password via "sudo dpkg-reconfigure mysql-server-5.5" (yes 5.5 is my version) - But still I receive this bug. :confused: I hope you can help me further, thanks in advance! P.S. What guide is correct? This one tells me to place mmap, map, vmap & dbc into home/mangos/data (which I don't even have) This one tell me to place mmap, map, vmap & dbc into home/mangos/server
  9. Hey guys! I tried to follow this guide to Install a Vanilla Priv Server on my Ubuntu 14.04 VPS (Installation Guides -> Linux -> Debianinstall https://www.getmangos.eu/wiki.php) but sadly I get stuck at "4. Compiling the server source". While I'm in my build folder I'm supposed to enter "cmake ../ -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=/home/mangos/zero" in the Terminal, but all I get are some nasty bugs. Pastebin.com Can someone tell me whats going on? :confused: Thanks in advance! <3
  10. Hey guys! I bought a VPS and really want to run a WoW 1.12.1 Private Server. Sadly I can't really find any good Tutorials for the setup on Ubuntu 14.04 I found this Repack here on the Website: https://www.getmangos.eu/community-projects/10128-wow-1-12-server-repack.html Can I just use that to get the Server running? I'd be happy to get some pointers. Thanks for any help in advance! Greetz~
  11. Hello Mangos Community! I need help with the repack. Everything in the WoW 1.12.x Server Repack is fine and i like the rates that were already preset so I don't have to go back and edit them via Notepad ++ and one of the things I noticed is some of the instances are not scripted, For instance just to test one, I gave myself the corrupted ashbringer it makes me hostile with the Argent Dawn which is normal however when I go into the Cathedral usually an scripted event is triggered and I also noticed that i cannot hear the whispers of the blade. I know most players that will want to join my server will look forward to raiding and I don't want to disappoint them if they manage to get their hands on the blade. If there is a quick fix to this or any in general please refer me to the fix because I love this repack! NOTE: I do not know if its because I gave it to myself and didn't kill Alexandros Mograine however on other fun servers i joined i had problems with the blade speaking but not the scripted event. The Bloodsail Buccaneers quest Avast ye admiral is bugged as well since I am exalted with them and i cant pick up the quest. All transportation systems functional (boats and zeppelins) I will continue further testing. there is a weird text glitch when turning in scouragestones at light's hope chapel. its something like $brother:$sister$ All teleporters in naxxaramas function however there is a bug that exists after fighting the undead frost drake where the gate doesnt open/shatter. I will try to keep you guys updated even though im pretty sure the person who created the repack tested everything haha.
  12. Not sure if anyone can help me with Warden table I have added most memory checks for this hack tool but am unable to find two options within the hack... All are detected and ban normally apart from:- Speed Hack Water Walking The link to the hack is located here Please note I am posting the link so this can be added to warden and fixed. (Example of working detection on the hack tool) Any information is helpful, thank you.
  13. I'm running a rel21 mangos zero server (running remotely) and have a US client. The server was cloned from GitHub about 2 weeks ago. When I have two playerbots in a party running from my account using another char as the master, I have apparently random crashes on my client. I've looked for an error log from the client folder but cannot find one (if there is one please generated let me know where to find it!) I've read a few forum posts, mostly from bluebot and one that mentioned that a UK client was needed as others weren't currently supported (this was from 2012 - I would link but I cant find the post again!) Is the current playerbot AI supplied with mangos zero rel21 core ok with a US client? I have the UK discs too somewhere but would need to dig around in the loft for them - if someone knows for sure this is the case please tell me Cheers **EDIT** - I turned brain on and tried running without addons, after faffing about a bit I think it was recap addon causing problem, as not had crash since
  14. Hi, I've been trying to mess about with playerbots using a recently compiled (about 2 weeks ago) rel21 mzero (after the "Fix playerbot module building" update for playerbots). I am using the "PlayerBot AI Commands" sticky in the "MaNGOS Information/Frequently asked questions" forum for help. I am having difficulty getting the "co" commands to work with a lvl30 warrior char (warbot) I made for bot use. The bot has prot talents and all spells etc. I have tested the warbot in RFC and it stays in battlestance and only uses battlestance abilities. This is what I am doing: (bot is at same location, default conf) ".bot add warbot" -> success So I try to add tank strategy - using the faq I should use "orders combat" command, but that does not work and is not listed from the context help when I try. So I try using "co" commands, that I found from "http://ike3.github.io/mangosbot/" "~co ?" -> (whisper reply to bot after bot greeting) "Strategies: aoe, attack weak, cast time, chat, conserve mana, default, dps, duel, portions, pvp, racials, threat" -> warbot reply I then try to add a tank strategy: "~co tank aoe" -> whisper to warbot <no response> Can anyone point me in the right direction to get this working? Am I doing anything obviously wrong? Any advice appreciated - I've looked at the source but as far as I can tell "~co tank" or "~co tank aoe" should work but it doesn't... Thanks in advance
  15. I've setup MangosZero with playerbots, everything seems working, unless i'm having some issues with Playerbots The command : "bot add <character_name>" doesn't work, i've check in the source, and seems a correct command. Is there some ways to debug that command, to know what is the problem, and why does i don't even get a proper error message ? And another issue : the bots are not using their spells, they try to attack using their melee weapon (even casters) or flee 13ft away, i'm assuming it's a strategy configuration issue for this one. I'm not a software dev (i'm more of a PHP Guy), but i could help the ones working on this part, i'm a dev also, and learned C++ at school, the aim for my friend and i, is playing Wow Vanilla, BC and Wotlk in a coop way, that's why we try to use Playerbot
  16. Hi - To any devs reading awesome job, currently tinkering with a zero and a one server, really appreciate all the work Problem: I am trying to figure out how to temporarily suppress console output from a zero server - is there a command to do this? Waffle: I've looked everywhere I can think and not been able to find it, but fully accept that it might be totally obvious to any competent human. This is a big problem for me as I have the memory of a very stupid goldfish, and if I am typing a command (one-fingered with tongue sticking out side of mouth) and the magic mangos game thing spurts out a load of stuff about how dbscipts is doing something clever, then I forget whatever it is I have typed, and I am then forced to bash delete until I am confident everything I have forgotten I have typed has gone, then start again. If the console is invaded by other breaking news items, then I am back to square one. Please help, my brain is small and I am currently killing more brain cells with whisky, so time is short. Best Wishes, Donkeybucket
  17. Hi yesterday when i was testing something on my newly build develop21 core and database, i realized that the .learn all_crafts command is learning you a ton of skills that have nothing to do with crafts. I have found that the dbc (skillLine.dbc) where the data is pulled from is the reason, a lot of skills have the SkillLineCategoryId of 9 and 11 that cant be categorized as crafts, I can gather some data on what ID's and SkillLineCategoryId's are for the crafts, but might need help fixing this. I'll see what I can figure out my self and post back with what i have. Skill Name ID SkillLineCategoryId Engineering 101 11 Blacksmithing 164 11 Leatherworking 165 11 Alchemy 171 11 Herbalism 182 11 Mining 186 11 Tailoring 197 11 Enchanting 333 11 Skinning 393 11 First Aid 129 9 Cooking 185 9 Fishing 356 9 Riding Not sure if riding should be learned here too, give me some feedback.
  18. Hello everyone! I've a fresh realm up and running, but for some reason Onyxia's head is hanging in town in both Stormwind and Orgrimmar, without anyone having turned in the quest. Is this normal? Any ideas on how I can reset/remove them? Thanks in advance!
  19. Hello guys i have an problem i use the mangoseasy builder and it says i can only build an x64 version of the core ... i have try this but when i start the realmd and mangos exe it says programm can not run failure code : 0x000007b have looked at google but can not find an sucess operation . Can anyone help me pls Operating System : Win10 Compilers: vc 2012 vc2013 MysqlServer 5.6 Openssl x32 and x64
  20. Hello guys. When i create the charather i get a few letters "Custumer Support" with some newbie stuff. How i can disable this function or change? Thanks.
  21. Hi! I've been running some tests in Molten Core but I always end here: I've killed all the bosses to get Majordomo to spawn. Also doused the runes but the animation of fire won't go away. I believe the flames have to go out right? If anybody could help me, that we be appreciated. I can't test majordomo & ragnaros atm. Thanks!
  22. So I'm at the stage of extracting game assets, following these directions: https://www.getmangos.eu/wiki/Installation%20Guides/General/Extracting-Game-Assets.md for Ubuntu 14.04 LTS. However in mangos/server/contrib I'm not seeing an extractor folder: [email protected]:~/mangos/server/contrib$ ls cleanupTools convertConditions dbcEditer dbcformat dbdocs_editor mysql_to_pgsql soap I was able to compile libmpq just fine. Looking over the stickies I see the current directions are more for Windows, would I just be better served setting up a Windows VM and trying it there? Thanks!
  23. I run Develop 21, with the latest release of the database. all updates applied. There is a high droprate for rare (blue) items. If you start killing lvl20+ mobs there is like 30% chance to get a rare drop. Is this database related? or does the core recalculate the droprate? In the .conf file the droprate is set to 1. Example. The item Skycaller - Item - World of Warcraft drops. And i cant even find it in the loot table.
  24. Hi i've been looking for a few days without being able to figure it out, what is RabbitDay, what difference does it have to enable it or not. Hope someone can get me in the right direction.
  25. Hi downloaded this bundle (MangosOne_Develop21_Release_x32_Aug2015.zip), did the tutorial on how to setup but I get an error when runing realmd.exe that says: MySQL client library: 5.6.26 MySQL server ver: 5.6.23-log MySQL client library: 5.6.26 MySQL server ver: 5.6.23-log SQL: SELECT version, structure, content, description FROM db_version ORDER BY version DESC, st query ERROR: Table 'realmd.db_version' doesn't exist The table `db_version` in your [Realmd] database is missing or corrupt. [A] You have database Version: MaNGOS can not verify your database version or its existence! You need database Version: 21 Structure: 1 Content: 0 Description: revision_refactor Please verify your database location or your database integrity. The same goes for mangosd.exe MySQL client library: 5.6.26 MySQL server ver: 5.6.23-log MySQL client library: 5.6.26 MySQL server ver: 5.6.23-log SQL: SELECT version, structure, content, description FROM db_version ORDER BY version DESC, st query ERROR: Table 'realmd.db_version' doesn't exist The table `db_version` in your [Realmd] database is missing or corrupt. [A] You have database Version: MaNGOS can not verify your database version or its existence! You need database Version: 21 Structure: 1 Content: 0 Description: revision_refactor Please verify your database location or your database integrity. I have tried diffrent DB versions of mysql 5.7.x, 5.5.37 and 5.6.23 same problem. when I connect with db tool the table is there but not accessible the structure seems to be wrong all other tables are fine (not checked all but ...). I'v tried to use "git clone --recursive h t t p://github.com/mangoszero/database.git -b develop21" , but that db is to new, realmd and mangosd halts with wrong db version/structur/content error, if I manupulate the version table so realmd and mangosd thinks this db is 21/1/0 the realmd starts and mangosd goes as far as it regognize that creatures table contains 78 collums instaed of 70 then halts. any sugestions? Regards /arne

Contact Us

To contact us click here
You can also email us at [email protected]

Privacy Policy | Terms & Conditions

Repositories

The Link to the master list
of MaNGOS repositories:
Copyright © getMaNGOS. All rights Reserved.

This website is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy Terms of Use