Jump to content

Shiva

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 GBP 

Community Reputation

0 Neutral

About Shiva

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. He asks me for a password but he doesn't accept it. I swear I changed it yesterday with some wird command. Other tutorials like This one don't work for me, when I want to update my Password he can't find a place where to put it, I don't own a user table.. I don't know how I could possibly reset the password, but by using the above procedere atleast I get to the mysql> cli When I try to run those mysql import commands then, I simply get mysql> /home/mangos/database/Realm/Setup/realmdCreateDB.sql -> When I use he above tutorial which is actually intended to change my m
  2. Hey folks! For nearly 2 days straight I'm only trying to get this WoW Server running, I can't believe I get stuck at ever step. My Problem is #6 of this Tutorial Whenever I execute any of those commands I end up with this: I've already resetted my password via "sudo dpkg-reconfigure mysql-server-5.5" (yes 5.5 is my version) - But still I receive this bug. :confused: I hope you can help me further, thanks in advance! P.S. What guide is correct? This one tells me to place mmap, map, vmap & dbc into home/mangos/data (which I don't even have) This one tell me to place mmap, map
  3. I got a bit further, I guess. I uploaded the WoW 1.12.1 Client to the Server and started to follow this Tutorial at #5 as stated in the last post of this Thread. So I copied all the Tools but when I try to execute "bash ExtractResources.sh" in the WoW Folder all I get are some permission errors. (even as root) Terminal Output What will be the next step to solve this? Thanks in advance! Edit Changed the rights to the folder to 777 with chmod, now it seems to work! I will post after this is done if any more error occur.
  4. "apt-get install --reinstall binutils" did it for me! I can't thank you enough, hopefully this was the lust bug I will encounter. Edit: Haha - Sadly the next Problem appeared. All I get is: [email protected]:~/server/dep/libmpq$ cd ~/server/contrib/extractor -su: cd: /home/mangos/server/contrib/extractor: No such file or directory [email protected]:~/server/dep/libmpq$ For this problem I found this Thread on the Forum here https://www.getmangos.eu/solved/10330-server-contrib-extractor-doesnt-exist.html I followed the instructions but I still have no ad folder. When trying to execute
  5. Hey guys! I tried to follow this guide to Install a Vanilla Priv Server on my Ubuntu 14.04 VPS (Installation Guides -> Linux -> Debianinstall https://www.getmangos.eu/wiki.php) but sadly I get stuck at "4. Compiling the server source". While I'm in my build folder I'm supposed to enter "cmake ../ -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=/home/mangos/zero" in the Terminal, but all I get are some nasty bugs. Pastebin.com Can someone tell me whats going on? :confused: Thanks in advance! <3
  6. Hey guys! I bought a VPS and really want to run a WoW 1.12.1 Private Server. Sadly I can't really find any good Tutorials for the setup on Ubuntu 14.04 I found this Repack here on the Website: https://www.getmangos.eu/community-projects/10128-wow-1-12-server-repack.html Can I just use that to get the Server running? I'd be happy to get some pointers. Thanks for any help in advance! Greetz~
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy Terms of Use