Jump to content

razz2u2

Members
  • Content Count

    12
  • Donations

    0.00 GBP 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About razz2u2

  • Rank
    Junior Member
  1. I have finally got the zero server up and running and was able to connect to it. The only question I have is do you have to do anything special to get the playerbots working? I have enabled the playerbot config file and the ahbot config file. The ahbot is working fine. When i go to add a bot using ".bot add name " it says no such command. Are they supposed to be installed by default? I remember a couple years ago there was a install file to run and you had to select if you wanted it to install.
  2. Ok, first off thank you for the help provided so far. I am real close. I just need to know the location where the maps need to be placed. I had to extract the maps on my windows machine. I have the three folders and just need to figure out where they need to go. I get the following error when running mangosd. Please check for the existence of map file '../etc/maps/0004331.map' Correct *.map files not found in path '../etc/maps' or *.vmtree/*.vmtile files i n '../etc/vmaps'. Please place *.map and vmap files in appropriate directories o r correct the DataDir value in the mangosd.conf file. I have put the folders in several etc folders but none has been the right one. Does the ../ refer to root of the drive?
  3. Ok , thanks. I am going to start to try zero. See if I am able to get it to run.
  4. Good evening when I go to make the server I receive the following error. [ 37%] Building C object dep/tomlib/Crypt/CMakeFiles/tomcrypt.dir/src/stream/sosemanuk/sosemanuk.c.o [ 37%] Building C object dep/tomlib/Crypt/CMakeFiles/tomcrypt.dir/src/stream/sosemanuk/sosemanuk_memory.c.o [ 37%] Building C object dep/tomlib/Crypt/CMakeFiles/tomcrypt.dir/src/stream/sosemanuk/sosemanuk_test.c.o [ 37%] Linking C static library libtomcrypt.a [ 37%] Built target tomcrypt Makefile:151: recipe for target 'all' failed make: *** [all] Error 2 [email protected]:/home/mangos/mangos/server/build#
  5. I am trying over from scratch at the moment. I am reinstalling linux at the moment. I will keep you informed as I go. I basically have dialup so doing things on line takes a loooong time 🙂
  6. the libace-6.4.5 and libace-dev errors out
  7. apt install git make cmake libssl-dev libbz2-dev build-essential default-libmysqlclient-dev libace-6.4.5 libace-dev mysql-server
  8. I have just tried to install this from a fresh Ubuntu 18.04 install. I am having a lot of problems where the provided commands are not finding the proper programs. It seems as if the version numbers have been changed on the server and the command is looking for a non existent file. Anyone else seeing this happening? I just reformatted my machine and am going to try again.

Contact Us

To contact us click here
You can also email us at [email protected]

Privacy Policy | Terms & Conditions

Repositories

The Link to the master list
of MaNGOS repositories:
Copyright © getMaNGOS. All rights Reserved.

This website is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy Terms of Use