Jump to content
  • Sign in to follow this  

    Bots Unable to Consume Chat


    Vale the Violet Mote
    • Status: Confirmed
      Main Category: Core / Mangos Daemon
      Sub-Category: Code Enhancement
      Version: 21.14 (Master Branch) Milestone: 22 (Next) Priority: Low
      Related to:
      Implemented Version: Unset
      Assigned: H0zen, antz

    PlayerBots do not respond to whisper or party commands.

    When a command (or any message) is issued via whisper, the whisper's TO never appears in the chat log, as if it never sent.

    No apparent errors in the log, but I might be looking in the wrong place. Let me know if you need anything there.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Recommended Comments

    Changed Status to Confirmed

    Changed Assigned to H0zen, antz

    Changed Implemented Version to Unset

    Changed Milestone to 22 (Next)

    Changed Priority to Low

    Changed Sub-Category to Code Enhancement

    • Like 1

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

Contact Us

To contact us click here
You can also email us at [email protected]

Privacy Policy | Terms & Conditions

Repositories

The Link to the master list
of MaNGOS repositories:
Copyright © getMaNGOS. All rights Reserved.

This website is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®
×
×
  • Create New...