Jump to content
  • 0
_Lucid

mangos zero EasyBuild telling me that I have no submodules.

Question

Have used the copy/paste commands from the wiki page for downloading the source code. Namely 

git clone https://github.com/mangoszero/server.git serverZero --recursive --depth=1

and

git clone https://github.com/mangoszero/database.git dbZero --recursive --depth=1

Any clue to why it is not working?

I have also attached a screenshot of my easy build.

Cheers,

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

can you check something for me.....

Inside your ServerZero folder, do you have the following folders:

|-dep
|-src
|   |-modules
|   |   |-Eluna
|   |   |-SD3
|   |-realmd
|   |-tools
|       |-Extractor_projects
|-win

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Contact Us

To contact us click here
You can also email us at [email protected]

Privacy Policy | Terms & Conditions

Repositories

The Link to the master list
of MaNGOS repositories:
Copyright © getMaNGOS. All rights Reserved.

This website is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy Terms of Use